Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Több mint tisztaság: a higiéniai papíráru újraértelmezése

Több mint tisztaság: a higiéniai papíráru újraértelmezése

A higiéniai papírtermékek rendelése kiszolgálja az alapvető szükségleteket. De biztos, hogy elég ennyi egy vállalat számára? A praktikusság teszi igazán hatékonnyá azt, aminek a beszerzéséről mindenképpen gondoskodni kell. Nézzük, hogy néz ez ki a három leggyakrabban használt termékcsoport esetében!

Kéztörlő papír

A két fő típus a hajtogatott és a tekercses. A hajtogatott kivitel ideális olyan környezetbe, ahol a kereszt-fertőzések megelőzése kiemelt fontosságú, mivel minden egyes lap külön használható fel. Ezzel szemben a tekercses kéztörlő nagyobb mennyiségű papírt biztosít, vagyis ritkábban kell pótolni. De ez még nem minden, a tekercses változat többfunkciós; nem csak kéztörlésre, hanem takarítási célokra is használható, például felülettisztításra vagy gyors folyadékfelitatásra.

Toalettpapír

A toalettpapír beszerzésekor a tekercsméret és az adagolók kapcsolata kulcsfontosságú a praktikusság szempontjából. A nagyobb méret, mint amilyen a maxi vagy a jumbo változat, kevesebb cserét igényel, ami csökkenti a karbantartási időt és ezzel együtt növeli a hatékonyságot. Azonban fontos, hogy a tekercs mérete az adagolóhoz legyen igazítva, a legjobb tehát, ha az első pillanattól fogva tudatosan, a forgalomnak megfelelően van megtervezve a higiéniai papírtermékek kérdése.

Ipari papírtörlő

Az ipari papírtörlők nehéz tisztítási feladatokra lettek tervezve, de minőségbeli különbségek itt is akadnak. A jól megválasztott termékek különösen erősek és remek nedvszívó képességgel rendelkeznek, ami ideálissá teszi őket az az olajok, vegyszerek és egyéb ipari szennyeződések eltávolítására. A vastagabb anyaghasználat révén az igazán jó papírok hosszabb élettartamot biztosítanak, ami csökkenti a pótlás gyakoriságát és növeli a gazdaságosságot.

Az okosan megtervezett higiéniai papírtermék rendelés jelentős előnyöket kínál a vállalatok számára, és nem szabad elfelejteni, hogy ugyanez mondható el a jól megválasztott beszerzési forrásról. Az Atlantic Higiénia webáruháza bármilyen igényt képes kiszolgálni, méghozzá igazán meggyőző feltételek mellett!

Link:

https://atlantichigienia.hu/papir