Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségpont tájékoztató

Hűségpontrendszerünknek köszönhetően a regisztrált vásárlóink minden vásárlásuk teljes összegének a 3%-át hűségpontként visszakapja, amit a következő vásárlásánál akár fel is tud használni, de gyűjtögetni is lehet a pontokat.

A pontokat a vásárlástól számított fél éven belül lehet érvényesíteni.

A pontokat csomagfeladáskor írjuk jóvá, tehát csak azután látja a vásárló a pontjait, miután a rendelését átadtuk a csomagszállítási partnerünknek.

Példa: 10 000 forintos vásárlás esetén 300 pontot kap a vásárló. Ez azt jelenti, hogyha fel szeretné használni a következő vásárlása során a pontjait, akkor 300 forinttal olcsóbban tud vásárolni.

Az alábbi útmutatóban pedig lépésről-lépésre bemutatjuk, hogy működik a hűségpont rendszer.

1. Ha megnézünk egy terméket, ott mindig látni fogjuk, hogyha az adott terméket választjuk, akkor hány pontot fogunk kapni érte, így egyszerűbben tudsz tervezni a vásárlásod során. Ennek a terméknek az esetében, 576 pontot kapsz, ami 576 forintnak felel meg.

 

 

 

2. Ha kiválasztottuk a termékeinket, akkor a kosárban láthatjuk, hogy hány pontot fogunk kapni az adott vásárlás után. A mi esetünkben 576 pontot kapunk majd, ami 576 forintnak felel meg. Ez alapján még a pénztár előtt kényelmesen tudunk tovább nézelődni, amennyiben több pontot szeretnénk. 

 

 

3. Ha mindent rendben találtunk a kosarunk tartalmával, akkor tovább mehetünk a pénztárba, ahol az alábbi képen látható helyen látható a pont, amit meg fogunk kapni. Azt fontos megemlíteni továbbá, hogy a szállítási költség után nem kapunk pontot, csak a termékek ára után.

4. Ha kiválasztottuk a szállítási módot, illetve a fizetési módot, tovább is mehetünk a Rendelés oldalra, ahol véglegesíthetjük a rendelésünket. Itt is láthatjuk a pontjaink számát, itt pedig a "Megrendelem" gombra kattintva el is külditek nekünk a rendeléseteket.

 

Megmutatjuk, hogy hol tudjátok megnézni, hogy hány pontot gyűjtöttetek eddig. A vásárlásért kapott pontokat csak akkor írjuk jóvá, ha már átadtuk a csomagod a futárnak.

1. Ha be vagytok lépve a profilotokba, akkor kattintsatok az Üdvözlő szövegre a nevetekkel, és a lenyíló fülön pedig a "Fiók" gombra, amit az alábbi képen láthattok is. 

2. Ha ezt megtettük, akkor a bejövő oldalon görgessünk le, és a lap alján látható lesznek a Hűségpontjaink, illetve az is, hogy meddig használhatod fel őket. 180 napig érvényesek a csomag feladás dátumától.

 

Ezután pedig megmutatjuk, hogy mi történik, ha egy Kupont felhasználva csökkentettünk a vásárlás végösszegét. Illetve azt is szemléltetjük, hogy az ingyenes szállítás megmarad abban az esetben, ha 15 000 forint alá esne a rendelésünk a Hűségpontjaink beváltása után. (Ez a kuponok esetében nem igaz.)

1. Itt látjuk, hogy hány mennyi elérhető pontunk van, és az is látható, hogy mennyi pontot fogunk kapni ezután a vásárlás után.

2. A könnyebb szemléltetésért hozzáadtunk még 1 terméket a kosarunkhoz. Itt azt láthatjuk most, hogy beváltjuk az összes elérhető pontunkat, valamint egy 1000 Ft értékű Kupont is felhasználtunk. Azt is megfigyelhetjük, hogy bár hiába csökkentettünk a vásárlásunk értékét 15 000Ft alá az ingyenes szállításunk megmaradt. Legalul pedig látható, hogy mennyi pénzt takarítunk meg a pontunknak, plusz ennek a kuponkódnak köszönhetően. 

4. Ha ezt a rendelést is átadtuk a futárnak, akkor a profilodon látható lesz, hogy hány pontot költöttél el, mennyi maradt, mennyit kaptál a legutóbbi vásárlásod során és azt is láthatod, hogy hány pontod van jelenleg összesen.

4+1. Ha telefonon váltanátok be a Hűségpontot, akkor az alábbi gombra kattintva tudjátok elérni és beírni a pontjaitokat. Ezután probléma nélkül tudjátok felhasználni a Hűségpontokat.
 

Jó pontgyűjtést kívánunk mindenkinek!