Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Túlsúly, önbizalomhiány? Van kiút!

Túlsúly, önbizalomhiány? Van kiút!
A túlsúly nehéz téma, szinte tabu, mégis érdemes beszélni róla. Valójában nincs ebben semmi szégyellnivaló. Sőt, kifejezetten a kor egyik népbetegsége. Ennek sok oka van, közte az is, hogy sokkal kényelmesebb életmódot folytatunk, mint valaha. Tudatosságra van szükség ahhoz, hogy az ember visszanyerje - vagy megőrizze - egészségét, fizikai erejét és mentális jóllétét. Olykor pedig azzal sincs probléma, ha a modern orvostudomány megoldásaihoz fordulunk.

Életmódváltás

Az első - vagy inkább nulladik - és legfontosabb lépés az elhatározás. E nélkül mit sem ér az egész. Az életmódváltás maga az alapfilozófia, ami segít átvészelni a fogyókúra legnehezebb óráit is. Hiszen komplett életmódváltás nélkül nehéz lesz bármit is elérni.

Táplálkozási szokások megváltoztatása

A táplálkozási szokások megváltoztatása szintén elengedhetetlen része az egészséges életmód kialakításának. A tudatos étkezés, az egészséges élelmiszerek előnyben részesítése a nassolnivalókkal szemben és az étkezési szokások átalakítása segíthet elkerülni a túlzott kalóriabevitelt, és támogathatja a súlycsökkentést. Egy nap pedig talán már észre sem vesszük, hogy jobban kívánjuk azt a gyümölcsöt, zöldséget, vagy épp egy bőséges reggelit az esti nassolás helyett.

Sport, mozgás

A sport, a mozgás az emberiség egyik legrégebbi bevált módszere. Hiszen gondoljunk csak bele, az ember arra született, hogy mozogjon, ez vált számára a megszokottá. A kiegyensúlyozott edzésterv nemcsak a kilók leadásában segít, hanem javítja az állóképességet, növeli az energiaszintet, és elősegíti az önbizalom növekedését.

Nem szégyen a plasztikai műtét, de hasznos!

Nem szabad szégyellni a plasztikai műtéteket sem, ha azok segíthetnek a testkép javításában és az elégedettség elérésében. Hiszen előfordulhatnak például olyan testi elváltozások is, amelyeket már nem lehet másképpen eltüntetni. Vagy épp a fogyás után marad olyan zsírréteg a testen, amit el kell távolítani.

Nincs semmi gond tehát a plasztikai beavatkozással, szakemberrel pedig rutinmunka: dr. Lóderer Zoltán PhD 20 éves tapasztalattal rendelkező sebész-, plasztikai sebész főorvos, aki számos területen, beleértve a plasztikai sebészetet, esztétikai és rekonstrukciós sebészetet is, végzi műtéteit.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szponzorált cikk