Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségpont rendszer

A hűségpontokat csak az a vevő gyűjtheti, aki regisztrál a webáruházba, és ahhoz a fiókhoz fogjuk jóváírni a pontjait. A regisztrált felhasználók az első rendelés után tudják felhasználni hűségpontjaikat.
A termékért kapott pont mindig a termékért fizetendő árból kerül meghatározásra. A szállítási díj, ha van, nem számít bele a rendelési értékbe. A megvásárolt termék értékének minden 100 Ft-ja után 1 pont jár, amelynek a levásárlási értéke 1 Ft. A pontok folyamatosan gyűjthetők és 1 évig felhasználhatók.
Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának „szállítás alatt” státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

A beváltást a vásárlónak kell kezdeményeznie. A beváltást a https://www.vital-max.eu oldalon a "kosár" menüre majd a "pénztárhoz" kattintva tudja kezdeményezni.Itt láthatja azt is, hogy jelenleg mennyi pontot tudd felhasználni. A Hűségpont megadása mezőbe be kell írni, hogy mennyi pontot szeretne beváltani a rendelkezésre álló pontokból, miután beírta a beváltandó pont összegét rá kell nyomni a "beváltás" gombra.