Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Lifestyles óvszer skyn extra lubricated 3 db
1.289 Ft

Lifestyles óvszer skyn extra lubricated 3 db

1.289 Ft
Egységár: 1.289,00 Ft/
Cikkszám: 36503
Gyártó: Lifestyles
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0

Leírás

Termékleírás:

Óvszer

Szintetikus poliizoprénből készült

Nem tartalmaz természetes gumi latexet

Szinte alig észrevehető, valamint lágy és kellemes érzetet nyújt

LifeStyles Skyn Extra Lubricated latex mentes óvszer 10 db-os csomagolásban. Ez az óvszer SKYNFEELből egy a legmodernebb technológiát megtestesítő, természetes latexet nem tartalmazó anyagból készült, amely lágy és kellemes érzetének köszönhetően szinte alig észrevehető. A termék szintetikus poliizoprénből készül, nem tartalmaz természetes gumi latexet, ezért a természetes gumi latexre ismerten vagy feltételezetten allergiás személyek is használhatják. 40%-kal több, hosszantartó és ultra sima síkosító maximális kényelmet és nagyobb élvezetet biztosít a skyn original óvszerhez képest.

Figyelmeztetések:

Kérjük, olvassa el figyelmesen a csomagolás belsejébe nyomtatott útmutatót, különösen, ha az óvszert anális vagy orális szexhezkívánja használni. Minden óvszer csak egyszer használható! Egyetlen fogamzásgátlási módszer sem biztosít 100%-os védelmet aterheséggel, a HIV-vel vagy a nemi úton terjedő fertőzésekkel szemben.

Íme az óvszer, ami örökre megváltoztatja a biztonságos szexet! A LifeStyles® Skyn™ egy forradalmian új, prémium óvszer. Sensoprene™-bol készült, ötvözve a prémium latex anyagok erősségét az ultravékony óvszerek előnyeivel, a SKYN™ to SKYN™ érzés érdekében. Ez közelíti meg leginkább azt az érzést, mintha nem lenne rajtad semmi!

40%-kal több, hosszantartó és ultra sima síkosító maximális kényelmet és nagyobb élvezetet biztosít a skyn original óvszerhez képest.

Szintetikus poliizoprénből készült
Nem tartalmaz természetes gumi latexet
Szinte alig észrevehető, valamint lágy és kellemes érzetet nyújt

Kérjük, olvassa el figyelmesen a csomagolás belsejébe nyomtatott útmutatót, különösen, ha az óvszert anális vagy orális szexhez kívánja használni. Minden óvszer csak egyszer használható! Egyetlen fogamzásgátlási módszer sem biztosít 100%-os védelmet a terhességgel, a HIV-vel vagy a nemi úton terjedő fertőzésekkel szemben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek