Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akik már minket választottak

Egészséges Életmód Blog

Több mint tisztaság: a higiéniai papíráru újraértelmezése
2024. 04. 09. 14:47:04
Több mint tisztaság: a higiéniai papíráru újraértelmezése

A higiéniai papírtermékek rendelése kiszolgálja az alapvető szükségleteket. De biztos, hogy elég ennyi egy vállalat számára? A praktikusság teszi igazán hatékonnyá azt, aminek a beszerzéséről mindenképpen gondoskodni kell. Nézzük, hogy néz ez ki a három leggyakrabban használt termékcsoport esetében!

Kisokos a babatápszerekről
2024. 04. 01. 08:00:00
Kisokos a babatápszerekről

Az orvosok, dietetikusok, védőnők és más szakemberek az anyatejes táplálás mellett teszik le a voksukat, de ettől még adódhatnak olyan helyzetek, amikor babatápszerre van szüksége a csecsemőnek. Ezért érdemes ezzel a témával is foglalkozni.

A babatápszer fontos szerepet játszhat a kisbaba táplálásában akkor, ha az anyatejes táplálás nem lehetséges vagy nem elégséges. De mitől függ az, hogy milyet válasszunk kisbabánk számára?

Természetes potencianövelők a férfiegészség szolgálatában
2024. 03. 18. 08:00:00
Természetes potencianövelők a férfiegészség szolgálatában

Manapság a potencianövelő tabletták ugyanúgy a házi gyógyszertár részét képezik, mint a fejfájáscsillapító vagy a savlekötő. A természetes potencianövelő készítményekben nincsenek felesleges hormonok, helyette olyan hagyományos gyógynövények találhatók meg bennük, amiket a népi gyógyászat is használt. 

Tabletták, krémek, természetes potencianövelő teák – sokféle termék közül választhat, aki egy kis plusz löketet szeretne adni a romantikus estéknek, ráadásul még gyógyszertárba sem kell mennie, ha vény nélkül kapható készítményre esik a választása.