Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
DRAGON POWER POTENCIANÖVELŐ KAPSZULA FÉRFIAKNAK 3DB
6.490 Ft
5.950 Ft
Kedvezmény: 540 Ft

DRAGON POWER POTENCIANÖVELŐ KAPSZULA FÉRFIAKNAK 3DB

6.490 Ft
5.950 Ft
Kedvezmény: 540 Ft
Cikkszám: DP3
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 181
Várható szállítás: 2024. május 21.

Leírás

Legyen péniszed most egy tűzokádó sárkány DRAGON POWER tablettáinkkal!

Képzeljétek el, ahogy békésen alszotok, erre ez a szelíd, kedves, mesebeli sárkány berepül az ablakon, és szép álmokat szuszog a szemetekre! Köznapi értelemben ez a megpulykázás, szóval ezt csak akkor játsszátok el, ha tényleg a Te péniszedről van szó, és megbeszéltétek előtte!

Így az esti szexadag tényleg szép álmokkal fog végződni! Más esetben meg hívjátok a rendőrséget, mert valaki betört hozzátok az ablakon! DRAGON POWER-unk betonkemény erekciót okozhat, amellyel már majdhogy malterozni lehetne, ha megköt!

Termékünk káros mellékhatásoktól mentes, valamint gyors regenerációt eredményezhet az aktusok közt! Hatása akár több napig is tarthat (48-72 óra), valamint mérsékelt alkoholfogyasztás mellett is szedhető!

Milyen pozitív hatásokkal bírhat a Dragon Power potencianövelő?

  1. Akár 48 órás hatás - Jótékony hatását akár 2 napig érezheti szervezetében.
  2. Erőteljesebb merevedés - Elősegíti a stabil erekció létrejöttét.
  3. Gyors felszívódás - Az egyik leggyorsabb felszívódás, csupán 30-45 perc szükséges és érzi hatását.
  4. Javuló szexuális állóképesség - Hosszabb menetek, magömlés feletti kontroll és gyors regeneráció az orgazmust követően. 
  5. Péniszméret és kerület növekedés - A pénisz szivacsos szövetei jobb vérellátást kapnak, ezért átmenetileg nagyobb kerület érhető el.
  6. Csak természetes összetevők - Biztonságos és egyben hatásos gyógynövényes mix.
  7. Hosszabb orgazmus - Hosszabbá nyújtja az orgazmus pillanatát és intenzívebbé teszi átélését.
  8. Kevés alkohol fogyasztás mellett is használható - Ugyan az alkohol fogyasztása a potencianövelőkkel ellentétes eredményhez vezet, de a Dragon Power egy olyan kiegészítő amelynél nem befolyásoló pár pohár bor, vagy sör elfogyasztása.

Kinek ajánlott a Dragon Power készítmény? 

Olyan férfiaknak akiknek már meglévő merevedési zavara van kiváló segítség, de ha csak nagyobb teljesítményre vágyik akkor is tökéletes választás!

Kezdő és haladó használóknak is jó megoldás.

Ez az a potencianövelő, amellyel az egyik legkönnyebb a tervezés. 10 vásárlónkból 9 újra ezt választja hatékonysága miatt. 

Mit tartalmaz a Dragon Power Origininal potencianövelő kapszula?

Összesen: 400mg/kapszula

  1. Fűrészpálma (Serenoa repens) - 60mg
  2.  Zselatin
  3. Maca (Lepidium meyenii) - 300mg
  4. Ginzeng gyökér por (Panax ginseng) - 20mg
  5. E172
  6. Rhodiola Rosea (Lignum rhodium) - 20mg

Mi várható ezektől az összetevőktől?

  1. Ginzeng gyökér por (Panax Ginseng): a ginzeng az ősi kínai orvoslás egyik alap és állandó gyógynövényes. Élénkítő és általános frissítő hatású, lassíthatja az öregedési folyamatokat. A vérerek keringését is pozitívan befolyásolja. Fokozott fizikai aktivitás és fáradékonyság leküzdésére egyaránt javallott. A potencianövelő készítmények egyik legfőbb alkotóeleme.
  2. Fűrészpálma (Serenoa repens): Hozzájárulhat a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A gyógynövény kivonata elsősorban 40 feletti férfiaknak ajánlott a prosztataproblémák kezelésére, illetve hatékony megelőzésére. Csökkentheti a kellemetlen tüneteket, a húgyúti problémákat, például a gyakori éjszakai vizelési ingert, a nehéz vizelést, segít szabályozni az extra tesztoszteront, így megóvja a prosztatát a megnagyobbodástól. 
  3. Maca (Lepidium meyenii): Nagy szerepet játszhat a megfelelő mennyiségű, mozgékonyságú és minőségű spermium termelésében. Hozzájárulhat a maximálisan merev erekció eléréséhez, illetve az újbóli szexuális reprodukcióhoz, valamint a szexuális funkciók egészséges fenntartásához.
  4. Rhodiola rosea (aranygyökér): erős antidepresszáns. A Rhodiola rosea hatóanyagai erősíthetik a szervezet ellenálló-képességét a stressz-reakciókat kiváltó fizikai, kémiai, biológiai hatásokkal szemben.

Használat:

A tervezett együttlét előtt 30-45 perccel érdemes bevenni egy darab kapszulát. A készítmény természetes növényi anyagokból készült, 3 naponta javasolt egy darab Dragon Power kapszula fogyasztása.

Felszívódása gyorsabb lehet, ha a éhgyomorra fogyasztja és a kapszula tartalmát vízzel elkeverve használja.

Mérsékel alkoholfogyasztás mellett is működik, ám ez eltolhatja a hatóidőt. 

Nem ajánljuk szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek, valamint magas vérnyomásban szenvedőknek.

Kiszerelés: 3db

OÉTI: 30249/2022

Minőségét megérzi: Lásd a doboz hátoldalán.

Származási hely: Kína

Figyelem!

Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Recept nélkül kapható. Fogyasztása előtt olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót.

Gyakori kérdések a termékkel kapcsolatban:

- Van mellékhatása a Dragon Power Classic férfiaknak készült étrend-kiegészítőnek?

A Dragon Power kapszula teljesen természetes és régóta alkalmazott gyógynövények válogatásából készül, amelyek mellékhatás mentesek és biztonságosak. Ha Önnek nincs allergiás reakciója a feljebb felsorolt összetevőkre, akkor használata biztonságos és panaszmentes.

Azonban fontos megemlíteni, hogy ha Ön szív és érrendszeri, vagy alacsony, illetve magas vérnyomással rendelkezik, kerülendő használata Ginseng tartalma miatt. A Ginseng adaptogén hatású és egyes tanulmányok szerint felgyorsíthatja szívverést és megemelheti a vérnyomást. 

Ha Ön mégis az alkalmazása mellett dönt, mindenképp kérje ki szakorvos véleményét!

- Használhatják hölgyek is ezt a készítményt?

Ez az étrend-kiegészítő kizárólag férfiak számára készült, így nem javasoljuk hölgyeknek való alkalmazását. 

- Eredeti az itt forgalmazott potenciaserkentő?

Az általunk kínált termékek mind magyarországi hivatalos forgalmazóktól kerülnek kínálatunkba, akik felelősséget vállalnak az általuk árusított termékek minőségéért.

A nálunk megtalálható készítmények mind rendelkeznek OÉTI notifikációs nyilvántartással, amely azt jelenti hogy a forgalmazó engedélyt kapott ennek árusítására. 

Kínálatunkba az összes termékcikk csak ellenőrzött körülmények között kerülhet be, legális és számon kérhető forrásból. Erre nagyon ügyelünk!

- Mennyi idő alatt kapom meg a csomagot?

Amennyiben készleten van a termék, úgy a várható szállítási idő 1-2 munkanap, ha a rendelést hétköznap 15:00-ig beérkezett hozzánk és azt visszaigazoltuk. 

Fontos kiemelni hogy a csomagokat minden esetben maximális diszkrécióval küldjük, így sem a csomag külleme, sem a feladó neve vagy az áruház címe nem látható a kiszállítás során.

A csomagokat általában nagy méretű buborékos borítékban, vagy karton dobozokban küldjük.

Részletes információkat a szállításról és fizetésről ide kattintva olvashat.

- Használható alkohol mellett? 

Alkohol fogyasztása nem javasolt a kapszula használata során, mivel ronthatja annak eredményességét.

- Hogy néz ki a csomagolás és mit tartalmaz?

A csomagolás egy kis méretű, narancssárga színvilágú dobozban, amelyben egy bliszter helyezkedik el 3db piros-fekete kapszulát tartalmazva.

A csomagoláson megtalálhatóak az összetevők listája és a szedési javaslat is.

- Miért nem javasolt szív és érrendszeri betegségekben szenvedőknek?

Ginseng tartalma miatt negatív hatással lehet a vérnyomásra, továbbá egyes tanulmányok szerint ez fokozhatja a szívverést is. Ezért mindenképp óvatosságot igényel és orvosi konzultációt kipróbálása!

- Hogy érdemes tárolni és tartani ezt a készítményt?

A készítményt száraz, hűvös helyen érdemes tárolni, napfénytől zárt részen.

Csak a dobozán jelzett időpontig történjen meg a kiegészítő felhasználása.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

DR. HARD - 4 DB

Raktáron
6.490 Ft 5.879 Ft