Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Caleido arabica- és ganoderma kávé 50 g
2.529 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Caleido arabica- és ganoderma kávé 50 g

2.529 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!
Egységár: 50.580,00 Ft/kg
Cikkszám: 29051
Gyártó: Caleido
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 77
Várható szállítás: 2024. április 23.

Leírás

A Caleido Arabika- és Ganoderma kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű 100% arabica instant (azonnal oldódó) kávét és 20% Ganoderma Lucidum gombát tartalmaz, 30% poliszacharid tartalommal. Ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló.

Tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására: javíthatja a vérkeringést és a sejtek minőségét. Lehetővé teheti, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javíthatja a gyenge fizikai állapotot és erősítheti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, amelyeknek kiváltó oka a rossz vérkeringés. Segíthet az egészség megőrzésében.

Különösen hangozhat, hogy a ganoderma kétirányú hatással rendelkezik, azaz emelheti és csökkentheti is a vérnyomást. Mivel a ganoderma harmonizálja a szervezet funkcióit, fokozza annak természetes öngyógyító képességét, ezáltal erősítheti az immunrendszert.

Érdekességek:

Az orvoslásban már kb. 4000 éve használják, például Kínában a császárok eledelének nevezték és még a ginsengnél is értékesebbnek tartották. Ritka, nehezen fellelhető és kiemelkedő hatású gyógynövényként akkoriban csak uralkodók juthattak hozzá. Mára szinte minden ganodermára vonatkozó korabeli leírást modern, tudományos tanulmányokkal is alátámasztottak, igazoltak.

Ebből a mérsékelt övben mindenütt elterjedt gombából Kínában gyógyító „gombateát” főznek. A Távol-Keleten ennek az Európában még alig hasznosított fajnak a gyógyászati célra történő mesterséges termesztésével is foglalkoznak.

Feltétlen említést érdemel, hogy Japánban a poliszacharidok egyik hatóanyaga regisztrált, hivatalosan alkalmazott tumor-ellenes gyógyszer. Mivel a ganoderma lucidum nevű gombából készült por fogyasztása pl. tea vagy kávé formájában tartalmazza ezt a hatóanyagot, ezért használata hasznos lehet a daganatban szenvedők gyógyulásának elősegítésében és életminőségük javításában.

Ez az úgynevezett „első gyógyszer”, mely még hosszútávon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást.

Adagolás, javasolt felhasználás:

Egy adag = ízlés szerint.

Ízlés szerinti mennyiséget tegyen egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze. Ízesítse kedve szerint.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve.

Összetevők:

Természetes 100% arabika instant (azonnal oldódó) kávé, 20% ganoderma lucidum gomba kivonat 30% poliszacharid tartalommal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek