Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Biotech protein bar banán 70 g
689 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 37!

Biotech protein bar banán 70 g

689 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 37!
Egységár: 9.842,86 Ft/kg
Cikkszám: 87152
Gyártó: Biotech
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 21
Várható szállítás: 2024. április 22.

Leírás

Fehérjetartalmú szelet bevonattal, édesítőszerekkel.

Miért ajánljuk a Protein Bar terméket? 

  • Fehérjében gazdag
  • Alacsony cukortartalom
  • Élelmi rostban gazdag
  • Gluténmentes*

Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.

Kiknek ajánljuk a Protein Bar terméket? 

21 grammos fehérjetartalma és alacsony cukortartalma miatt ideális választás azoknak, akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek a feszes test érdekében, ugyanakkor remek alternatíva lehet fogyókúrázóknak is, étrendjük összeállítása során

Harapj rá bármikor!

A BioTechUSA Protein Bar fehérjeszelet sosem fog cserben hagyni! Praktikus kiszerelése miatt könnyen elfér a különböző méretű táskáidban, egy hűtött kesztyűtartóban, a sportfelszerelésed között vagy akár a zsebedben is. Így bármilyen élethelyzetben szuper kiegészítője lehet az étkezéseidnek, legyen szó egy rohanós hétről, amikor útközben töltenéd fel a raktáraidat, vagy épp egy átlagos munkanapról, amikor az íróasztalod mellett ülve ennél pár falatot. Emellett természetesen bármilyen aktív tevékenység előtt és után is fogyaszthatod, az edzőtermi erősítésen át, a reggeli úszásig, de akár egy hétvégi kirándulásra is bátran magaddal viheted!

Ínycsiklandó ízének és lágy textúrájának köszönhetően a BioTechUSA Protein Bar-ral valóban összekötheted a kellemeset a hasznossal! 

Mit tartalmaz egy szelet Protein Bar?

1 szeletben (70g):

  • 257 kcal
  • 21g fehérje

Összetevők: Nedvesítőszerek (maltitok, glicerin), bevonat [édesítőszer (maltitok), teljesen hidrogénezett növényi zsírok (kókusz, repce), zsírszegény kakaópor, emulgeálószer (lecitinek)], tejsavófehérje koncentrátum, tejfehérje koncentrátum, frukto-oligoszacharidok, hidrolizált kollagén, finomított kókuszolaj, tejsavófehérje izolátum [tejsavófehérje izolátum, emulgeálószer: lecitinek (szója)], ivóvíz, mandulaliszt, emulgeálószer: lecitinek (szója), szilárdítóanyag (karragén), aromák, tartósítószer (kálium-szorbát), stabilizátor (kálium-klorid), antioxidáns (alfa-Tokoferol), édesítószer (szukralóz), színezék (Tartrazin*). *Tartrazin: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek